Nezničitelný odkaz

Pohled na Německo v roce 2000 a dnes.

Kam vede naše cesta

pavel Kováčik (5.10.2019) Mění se doba a s ní i naše myšlení. Lidé žijí dneškem a chtějí znát perspektivu. Nabídky jsou různé, vzletné, nablýskané sliby se lehce vyřknou, jejich naplnění je však problém. Blýskavá pozlátka jsou jen nechutnou vějičkou pro lákání voličů.

KSČM je ve svých postojích konzistentní. Uvážlivé rozhodování při řešení problémů je pro všechny dobrou vizitkou. Postupně dochází k naplňování našeho volebního programu, který důsledně kopíruje přání a potřeby všech občanů. Máme za sebou kus poctivě odvedené práce. Tolerance vlády nám dala možnost prosadit urychleně naše priority, vládní rozhodnutí jsou dokladem našeho tlaku na dodržení slibů v rámci tolerance. Jednota názorů v koordinaci s občany je cestou k nápravě starých křivd pravicových vlád. Je toho mnoho k řešení, věci se pomalu a jistě posunují k lepšímu. Pomoc potřebuje zemědělství, které letos doplatilo na nevídané přemnožení hrabošů,lesnictvi, také chovatelé a pěstitelé řeší problémy. Potravinářství může pomoci každý z nás tím, že bude požadovat naše potraviny v obchodech. Jen s pomocí občanů se dají problémy řešit, a proto jsem velmi rád, že se na mne obrací se svými náměty.

autor: Pavel Kováčik, předseda Poslaneckého klubu KSČM