X.sjezd KSČM

volby sněmovna rok 2017

leden 2018 - volba prezidenta

Znojmo KSČMinformace

Buďte hodný na své děti, nezapomeňte, že jednou vám budou vybírat domov důchodců!

Ewald Stadler, poslanec EP za Rakousko - Po válce v Česku zavraždili miliony lidí

(24.5.2013)

Stadler (23.5.2013)

Česká republika se bohužel dostala do Evropské unie, přestože platily Benešovy dekrety. Znamenají porušování lidských práv a nyní se zdá, že Česká republika odmítá vše, co by se mohlo odsunutých občanů týkat," prohlásil kriticky Stadler.

Poválečnou historii v Československu vylíčil před europoslanci extrémně dramaticky. "Musíme se podívat na vše, co se v České republice dělo po válce. Jedná se o miliony zavražděných lidí a miliony odsunutých lidí, zaznělo po 50 sec. a dále . Něco takového nemůžeme akceptovat. Nemůžeme v EU akceptovat stát, který se nepřizná ke své historické vině," uvedl rakouský europoslanec. "Uvědomme si, že lidé, kteří byli vyhnáni, 800 let přispívali k blahobytu České republiky," dodal závěrem svého vystoupení Stadler.

Videozáznam vystoupení Stadlera a představitele sudetských Němců a europoslance Bernda Posselta.  I on se přidal k doporučení členským státům EU, aby se výjimkou k lisabonské smlouvě nezabývaly,  z d e :

autor: Připravil jk
zdroj: http://youtu.be/yKoJHj-B4_4