Usnesení IX. sjezdu KSČM

Stručný volební manifest

Volební program KSČM 2017 - 2021

volby podle obcí do kraje v okrese Znojmo

Znojmo KSČMPřečetli jsme

„Kdo se nezajímá o politiku, o toho se začne zajímat politika“.

Ukrajinský svědek sestřelení Boeingu MH17 požádal o azyl v Rusku

(10.10.2017)

Vypadá, že s Boeingem MH 17 se hnuly ledy. Major ukrajinské armády, který byl svědkem sestřelení Boeingu, požádal v Rusku o azyl.Důstojník ukrajinské armády překročil hranici i s doklady a je připraven svědčit jako očitý svědek zničení Kyjevem Boeingu MH17.Náčelník velitelského stanoviště PVO, vojenské posádky č. 1215 Ozbrojených sil Ukrajiny, major Jurij Baturin požádal o ruské občanství a ochranu RF, v souvislosti s informací o účasti Kyjeva na katastrofě letadla Boeing MH17 na Donbasu.Ve zprávě se také uvádí, že ze svého stanoviště PVO sledoval celý průběh operace sestřelení Boeingu na radarech. Na Boeing vyletěla raketa z místa, které kontrolovaly ukrajinské vojáci a které ve své rekonstrukcí správně uvedl Almaz-Antej. Dále uvádí, že po katastrofě Boeingu do jejích posádky přijela kolona aut, spolu s doprovázeným Bukem. A z osobních rozhovorů s důstojníky se dozvěděl, že jejich kolona se nacházela přesně v tom místě, odkud byl vystřelen Buk. Dále, vedoucí šifrovacího oddělení SBU v Doněcké oblasti Roman Labusov přešel na stranu domobranců DLR. Prozradil, jak Kyjev vyšetřoval pád Boeingu Malajsijských aerolinek. Podle slov důstojníka SBU svým pracovníkům zadala úkol aby hledali informace, které by uvedly vyšetřování v omyl.

autor: LT