fax: +420 515 244 716

Mirek

Znojmo KSČMMajákříjen 2014

říjen 2014

Odpověď se stanoviskem na hanebný článek M. Bayerové ve ZT ze dne 20.10.2014.

(29.10.2014)

A je rozhodnuto

(19.10.2014)

Po druhém kole senátních voleb, kdy byla účast voličů kolem 17%, což poukazuje na to, že senátní volby voliče nijak neoslovují, zvítězil  ve Znojmě pan Pavel Štohl, zakladatel a majitel, účetní  a daňový poradce, autor odborných publikací a prorektor SOUKROMÉ vysoké ekonomické školy, který dvě necelá volební období byl zastupitelem města Znojma za ODS. Odstoupil z důvodu nedostatku času pro práci ve škole. Nyní, když kandidoval jako nestraník za ČSSD, již asi čas má a hlavně chce získat pro školu možnost udělovat i magisterský titul, jak se vyjádřil v místních médiích.

Toto je náš senátor na dalších šest let. Byl zvolen z 16 % účastí voličů. Což je v podstatě k smíchu. Tak malý počet hlasů rozhodl o  vysoké funkci v řízení státu.

Na jeho škole se platí podle informací studujících již 34 000 Kč za celý rok a kromě toho za první termín zkoušky 500, za druhý pokus 1000, a za poslední třetí 1 500 Kč. Budovu mu město již za vedení starosty Balíka poskytlo velmi výhodně. Takže pan prorektor si v Senátu určitě pomůže pro další podnikání. Je pravda, že komunisté mají ve svém volebním programu bezplatné školství, ale pro návrh této školy v zastupitelstvu komunisté tleskali. Možná i proto, že soudruh Petr Krátký byl (nebo je) stále ředitelem soukromé střední školy ve Znojmě. Je zajímavé, že jeho dcera pracuje jako vedoucí odboru školství a kultury na městě Znojmě a on po celé minulé volební období vykonával funkci šéfa kontrolního výboru. Měl alespoň tolik slušnosti, že se pro tuto funkci nenechal uvolnit na rozdíl od Ludvíka Hekrleho (i přes svůj věk), který byl placeným předsedou výboru finančního. Po těchto volbách  se opět snaží čtyři komunisté, kteří byli zvoleni, „vytřískat“ za podporu ČSSD, co se jen dá.

A v listopadu se bude rozhodovat, zda Krátký bude zvolen placeným předsedou výboru pro výchovu  vzdělávání a zaměstnanost. Jeho bývalý předseda Ivo Pojezdný byl totiž zvolen za poslance PS PČR a musí funkci složit.

Já jsem za svoji senátní činnost složila ve veřejném tisku svůj účet. Kdyby někteří znojemští komunisté neobhajovali svoje osobní zájmy, tak by Znojmo mohlo udržet „rudý“ mandát a vedení radnice mohlo zůstat pevně v rukou levice.

zdroj: internetové stránky Marty Bayerové

Členové Okresní organizace KSČM na Znojemsku a slušní občané nesouhlasí s obsahem hanebného článku plného  pomluv, které zde Bayerová zveřejnila. Odsuzujeme uvedené pomluvy a plně se distancujeme od uvedeného článku. Bayerová svou chorobnou nenávistí a pravděpodobně narušeným psychickým stavem uráží slušné občany, zvoleného senátora pana Štohla a členy strany /s. Krátkého a s. Hekrleho /, kteří byli řádně a  demokraticky zvoleni jak do Senátu, tak zastupitelstva města Znojma. Bayerová v obou  volbách  nedostala důvěru voličů a nebyla nikde zvolena, což asi psychicky neunesla. Měla by se nad  sebou zamyslet a všem uvedeným se  ve ZT omluvit. Všichni  nezvolení kandidáti do Senátu v našem obvodě se k sobě chovali slušně a korektně a svoji prohru respektovali.

OV KSČM Znojmo.