fax: +420 515 244 716

Znojmo KSČMMajákzáří 2016

září 2016

VOLBY - setkání s občany

(27.9.2016)  V rámci volební kampaně se uskutečnilo ve Znojmě 12.9., na Horním náměstí setkání s občany. Kandidáti KSČM společně s levicovými občany a členkami LKŽ pomáhali rozdávat volební materiál kolemjdoucím občanům. Na instalované tribuně vedle kandidátů vystoupil jako moderátor a zpěvák Josef Bouda. Jeho zpěv přilákal širokou veřejnost. Z přítomných kandidátů vystupovali lídr kandidátky Ivo Pojezný, Petr Krátký, Stanislav Navrkal, Helena Sýkorová, Filip Zachariáš a Emil Pernica. Společně představili volební program a priority KSČM pro Jihomoravský kraj, zejména pro region okresu Znojmo.

Volební akce byla součástí krajské štafety, která do říjnových voleb projede všechny okresy. Uvedenou akci lze hodnotit jako vydařenou. Závěrem se konala tiskovka s novináři regionálních týdeníků, kteří měli možnost hovořit s kandidáty o volebním programu KSČM a jejich prioritách.