fax: +420 515 244 716

Mirek

Znojmo KSČMMajákzáří 2016

září 2016

Vážené soudružky a soudruzi, občané Jihomoravského kraje

(28.9.2016)

Volby do krajského zastupitelstva jsou vedle krajské problematiky příležitostí i k vyjádření Vašeho názoru na to, co se pod vedením současné koaliční vlády děje. Každého z nás by mělo zajímat, jak žijeme a jaké perspektivy máme do budoucna. Vše, co se týká našeho každodenního života a to bez rozdílu věku, pohlaví či národnosti. Kraj je institucí, která je pro nás stejně důležitá jako domovská obec a může pro své občany mnoho dobrého vykonat. Jeho podporu můžeme spatřovat v mnoha oblastech našeho každodenního života. Zdůraznil bych zejména jeho působení v oblasti sociální, vzdělávací, zajišťování dopravní obslužnosti, zdravotní péče, ale i v kultuře a sportu a dalších neméně významných činnostech. Významná úloha kraje spočívá v řešení otázek zaměstnanosti, mimořádných živelných událostí a s tím i související organizace a vytváření podmínek pro činnost složek integrovaného záchranného systému.

Kraj podporuje rozvoj mimo jiné i formou dotačních programů určených městům, obcím, mikroregionům, občanským sdružením, právnickým i fyzickým osobám na realizaci předložených projektů. Je proto třeba podpořit ty kandidáty do krajského zastupitelstva, které znáte, o kterých víte i na základě jejich předchozího působení, že budou schopni a ochotni prosazovat taková řešení, která budou vyhovovat nikoli úzké skupině lidí, ale nám všem! Za stávajícími zastupiteli za KSČM jsou vidět výsledky poctivé práce, důsledného plnění volebního programu, znalost potřeb kraje je podpořena jejich pravidelnou komunikací s občany. Volební program KSČM na období 2016 – 2020 na dosažené výsledky navazuje a ukazuje možná řešení, která umožní další rozvoj kraje a zlepšení života všech jeho občanů.

Neslibujeme v našem volebním programu nic nereálného a nesplnitelného, přesto k jeho naplnění potřebujeme Vaši podporu. Jihomoravský kraj je naším domovem. Udělejme všechno pro to, aby byl domovem šťastným, přátelským a pro všechny jeho obyvatele příjemným. Přijďte k volbám, volte kandidátku KSČM, kandidátku s pořadovým číslem 37! Přispějete svými  hlasy  k naplnění ústředního hesla KSČM pro volby do Zastupitelstva Jihomoravského kraje:

„ZA KRAJ HOSPODÁRNÝ, OTEVŘENÝ A PŘÍVĚTIVÝ.“

autor: Ing.Petr Krátký, kandidát KSČM do Zastupitelstva Jihomoravského kraje