Usnesení IX. sjezdu KSČM

Stručný volební manifest

Volební program KSČM 2017 - 2021

volby podle obcí do kraje v okrese Znojmo

Znojmo KSČMAktuálně - střípky

Aktuálně - střípky

zkontrolujte si volební lístky

(11.10.2017)

uplynulých dnech bylo Městským úřadem Znojmo zahájeno doručování hlasovacích lístků pro volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky, které se budou konat ve dnech 20. – 21. října 2017. Při kompletaci hlasovacích lístků určených k distribuci voličům bylo zjištěno, že některé sady hlasovacích lístků neobsahovaly kompletní počet hlasovacích lístků.

Upozorňujeme proto voliče, že pokud jim již byly hlasovací lístky doručeny a obálka neobsahovala kompletní sadu hlasovacích lístků, jejichž výčet je uveden na oranžovém lístku, který je součástí každé sady, obdrží kompletní sadu hlasovacích lístků ve dnech voleb přímo ve volební místnosti, popřípadě si je mohou vyzvednout již nyní na podatelnách Městského úřadu Znojmo na ul. Obroková 1/12, nám. Armády 8 nebo na přepážkách evidence obyvatel v budově úřadu na ulici Pražská 59.

Pro informaci uvádíme, že přehled hlasovacích lístků pro volební kraj Jihomoravský je uveden na webových stránkách Krajského úřadu Jihomoravského kraje www.kr-jihomoravsky.cz v odkaze Volby (přímý odkaz http://bit.ly/VolbyPS2017).

zdroj: znojmocity.cz