X.sjezd KSČM

leden 2018 - volba prezidenta

Znojmo KSČMMajákčerven 2017

červen 2017

Vážené soudružky a soudruzi. Vážení přátelé.

(28.6.2017)

V červenci opět po roce  začínají pro děti velké  prázdniny a řada z Vás nastoupí na zaslouženou dovolenou. Slunečné počasí a dlouhá sucha však  sužují naše zahrádky, které mají deficit vody a úroda nám usychá  před očima. Tak jak se k nám macešsky chová počasí, tak se chová k občanům naše údajně úspěšná vláda. Stále je deficit v právní  oblasti, zejména finanční podvody, rozkrádání, daňové úniky, pomluvy apod. Neřeší se situace kolem OKD,  celkové podvody bývalého ministra A. Babiše s jeho ovlivňováním médií a lidovci se opět chovají jako vlastizrádci. Letos vedle Daniela Hermana přijel na sraz sudeťáků i místopředseda vlády Pavel Bělobrádek a další regionální politici viz. Brno. Podlézavost a zrada  politiků na všech úrovních je znatelná a viditelná. Protesty vlastenců a různých občanských sdružení jsou přehlíženy a mediálně znevažovány. Dne 3.6.2017 se uskutečnilo ve Žďáru nad Sázavou slavnostní setkání členů KČP k 25. výročí jeho vzniku. Setkání pozdravil dopisem prezident republiky Miloš Zeman a ocenil práci klubu. V uvedený den se též setkali sudeťáci v Augsburku a večerní TV zprávy byly plné informací, jak naši politici a sudetští krajané vytvářejí nové přátelské vztahy a hledají nové formy spolupráce. Opět se šikuje  v ČR neslavná kolaborantská pátá kolona, která  v minulosti zapříčinila rozbití republiky -  1938. Jejich čelo tvoří lidovci a ANO.

Jaké je překvapení ve vyjádření ministra obrany Stropnického - ANO, který doporučuje vytváření domobrany, zavedení branné výchovy ve školách a přitom část armády ČR podřídil velení generálům bundeswehru SRN. Naši muži a vojáci budou do budoucna bojovat za zájmy Němců, kteří  za II. světové války vraždili naše vlastence a vypalovali vesnice. V současnosti vojáci USA si jezdí po ČR jako na dovolené k Jadranu či Baltu. Je to hanebné a podlé.

Na podzim se uskuteční volby do PS PČR a občané by se měli zamyslet komu dají hlas, koho budou volit. Zda podpoří korupci, rozkrádání, mediální špíny a aroganci ze strany ANO, nebo opět nechají vyšumět a pokračovat ve skandálech podobných jako  OKD, církevní restituce ze strany vládnoucí ČSSD. Předseda  strany Sobotka odchází z vedení  a vedoucí žezlo převzali pánové Zaorálek a Chovanec.  Společně mají zachránit umírající ČSSD a případně docílit lepší volební výsledek. Současně budou mít těžký úkol,  aby   přesvědčili bývalé   voliče k návratu.

Zvony zrady v pokoření a zaprodání českého národa sudetským Němcům znějí ze strany Lidovců i dalších kolaborantů. ODS, TOP 09 jako pravicové strany si brousí opět zuby na získání vládní moci ve společném vládnutí s ANO.  Volební a povolební guláš se začíná vařit a každý občan bude moci ve volbách nějakým rozhodnutím ho okořenit.

Jedině KSČM zůstává věrna svým názorům a slibům. Náš volební program je jednoznačně pro obyčejné občany, pro dobro státu v zamezení moci vládnutí  mafiánům a bohatým oligarchům. Hlas pro levici a KSČM je hlasem pro spravedlnost, poctivou práci a zohledněním pomoci rodinám s dětmi, důchodcům a pracujícím, aby mohli žít důstojný život, dostali spravedlivou odměnu za práci a nestali   se bezdomovci. Podzimní volby ve dnech 20. a 21. října 2017 budou rozhodující, kam a jak budeme dál po čtyři roky kráčet. Koho si zvolíme, tak budeme žít. Máme ještě čas  si před volbami zvážit, kdo

vše myslí upřímně a poctivě, kdo lže a touží po moci vládnutí.  Bohatý člověk , který dá ve volbách hlas levici to většinou udělá z recese a rozmaru. Chudý prostý člověk,  který volí miliardáře a mafiána do udělá z hlouposti a neznalosti dalšího vývoje. Tomuto kroku  zabraňme rozumnou argumentací.

Diskutujme o volbách v rodině, mezi přáteli a ostatními občany, neboť se jedná o budoucnosti naší vlasti, kde budeme společně žít, ale i naše budoucí pokolení. Máme na podzim šanci změnit situaci ve prospěch autentické levice - KSČM.

autor: Miroslav Vlašín