fax: +420 515 244 716

září 2018

Vážení voliči

(20.9.2018)

Vážení občané  Znojma, Konic, Popic, Derflic, Oblekovic, Přímětic, Načeratic, Mramotic, Kasáren,  Hradiště, vážení voliči,

ve dnech 5. a 6. října 2018 budete mít  možnost v rámci komunálních voleb rozhodnout, kdo Vás bude zastupovat v následujícím čtyřletém období ve vedení našeho města. Zvolíte si své zastupitele, kteří budou  uskutečňovat Vaše představy spojené s jeho    všestranným rozvojem a Vaším spokojeným žitím.

Z tohoto pohledu Vám nabízí kandidátka KSČM zkušené, odborně zdatné a pracovité kandidáty, kteří budou vycházet z Vašich názorů a požadavků a v rozhodování ve veřejných věcech Vás budou zodpovědně zastupovat.  Budou se opírat o schválený územní plán, který je rozhodujícím dokumentem pro rozvoj našeho města a přilehlých obcí v horizontu následujících minimálně deseti let.

V souladu s volebním programem našich kandidátů se pochopitelně zaměříme na rozpracované akce z uplynulého období  jako je připravovaná výstavba  krytého bazénu, rekonstrukce zimního stadionu, pokračující revitalizace městského parku a naše pozornost bude zaměřena i na revitalizaci vnitrobloků. Budeme podporovat další rekonstrukční práce v Louckém klášteře a Znojemském pivovaru, vybudování česko-rakouského centra. Naše podpora bude zaměřena na navrácení Domečku jako centra společenského života ve Znojmě.

Budeme hledat  možnosti výstavby dalšího domova s pečovatelskou službou včetně rozšíření hospicové péče Podpoříme dokončení prodeje bytů v souladu se schválenými zásadami. Na pořadu dne bude i rozšíření městského hřbitova.

Nebudeme opomínat ani městské části, kde bude naše pozornost zaměřena na dokončení infrastruktury, komunikací pro pěší, celkové zkvalitnění životního prostředí. K řešení problémů okrajových částí města budeme přistupovat s veškerou vážností. K řešení místních požadavků budeme pořádat pravidelná setkání s občany.

Pochopitelně mezi další témata, která budou mít podporu zastupitelů zvolených za  KSČM bude patřit pokračující rekonstrukce komunikací pro pěší i místních vozovek. Budeme podporovat vedení města při řešení obchvatu Znojma a dalších akcí vedoucích ke zkvalitnění dopravní obslužnosti.

V oblasti školství budeme podporovat udržení stávající sítě základních škol, s důrazem

na vytvoření potřebného počtu míst v mateřských školách. Naše pozornost bude zaměřena i na všestrannou podporu zájmových aktivit v oblasti sportu a kultury jako jednoho ze základních pilířů pro zdravý rozvoj dětí a mládeže.

Dále bude naše podpora patřit úspěšně nastolenému trendu ve tříděních druhotných surovin a odpadů, sběru bio odpadu, fungování sběrných dvorů, kompostárny a přechodu na likvidaci komunálního odpadu ve spalovně.

Ve své činnosti budou naši zvoleni zastupitelé vycházet z reálných příjmů rozpočtu a možností města, nepodpoří jeho neúměrné zadlužování na úkor budoucích generací.

Zastupitelé, zvolení za KSČM v uplynulých volebních obdobích ukázali, jak jim záleží na zdravém rozvoji našeho města a jeho přilehlých městských čtvrtí. Mohu Vám z tohoto místa zaručit, že stejně zodpovědně budou ke své funkci, v případě zvolení, přistupovat i ve volebním období 2018-2022.

Děkujeme za Váš hlas kandidátce č.8

Ing.Petr Krátký