fax: +420 515 244 716

říjen 2019

Vážení přátelé,

(27.10.2019)

chtěl bych touto formou poděkovat za nabídku kandidovat příští rok na podzim na Znojemsku do Senátu Parlamentu ČR. Jižní Morava je mým druhým domovem. Jsem zemědělský inženýr a mám blízko ke všemu, co k tomu patří, ať už se jedná o vinařství, chovatelství, pěstitelství či lesnictví. Na jižní Moravě mám hodně přátel. Je to překrásný, ale i tvrdý kraj poctivých a pracovitých lidí. Rád se s nimi potkávám u sklenky dobrého vína. Názory lidí potřebuji ke své práci. Jsem poslancem a předsedou Poslaneckého klubu KSČM. Bez kontaktu s občany bych nemohl pomáhat řešit problémy, které nás trápí, a je toho hodně, co si zaslouží pozornost a zlepšení současného stavu. Chtěl bych vás požádat o spolupráci a podněty. Jen společně můžeme sjednat nápravu a o to přece jde mně i vám. Myslím, že Znojemsko a jižní Morava si náš zájem zaslouží. A já vás v tomto snažení prosím o pomoc. Člověk je mnohem silnější, jestliže funguje s kolektivem správných lidí a já si to plně uvědomuji. Jedinec je bez kolektivu příliš malým, mám letité zkušenosti, veskrze pozitivní, že víc hlav, víc dobrých nápadů.

autor: Ing. Pavel Kováčik, předseda Poslaneckého klubu KSČM