fax: +420 515 244 716

Mirek

Znojmo KSČMMajákbřezen 2021

březen 2021

Vážené soudružky a soudruzi, přátelé.

(27.3.2021)

Stále a denně nás pronásleduje Covid 19, který pozvolna ustupuje, ale všechny nás  stále zahání do neřešitelné situace.  Čas však  nelze zastavit a začínající měsíc duben se dává naplno znát, že probuzení jara přichází na plné obrátky přesto, že několik dní byly sněhové přeháňky a chladno. V zahradách již dávno kvetou první květy sněženek, bledulí, konikleců a dalších jarních květin.  Život v přírodě se probouzí, ale boj s pandemií však prohráváme. Víc jak 24 tisíc mrtvých a desetitisíce nemocných Covidem 19, nás nemůže nechat v klidu. Stále nám chybějí očkovací látky, zejména ruský Sputnik V. Ve světě je vzájemný boj mezi výrobci vakcín o získání majoritního výrobce a dodavatele. Točí se zde miliardy dolarů zisku pro bohaté firmy a jejich majitele. Bezcharakterní papaláši EU, kteří o všem rozhodují údajně dostávají milionové úplatky od farmaceutických společností, aby prosadili jejich požadavky. Vše je na úkor obyčejných občanů, kteří jsou rukojmími v tomto špinavém klání. Začíná se politikařit na vlně antiruské a čínské propagandy. Místo aby nám stát zajistil jednu z nejlepších vakcín na světě SPUTNIK V. tak občanům podává nekvalitní a zabíjející vakcíny, které se snaží  výše uvedení  papaláši  nám vnutit. Je potřeba se bránit a vytvořit tlak, abychom dostali k očkování Sputnik V., nikoliv americké a evropské pochybné zabijáky.  Rusko a Čína vyvinuli ty nejkvalitnější vakcíny, které se užívají po celém světě více jak v 60  zemích na světě, ale i v EU. Německo, Itálie, Maďarsko, Srbsko, Švýcarsko a další země  podepsaly s Ruskem smlouvu o dodávkách i výrobě Sputniku. Tyto státy  ji  aplikují a  budou  vyrábět, jen ČR a pár vlastizrádných podlízavců  PS, Senátu a evropského parlamentu za ČR jsou proti a vše ignoruje ve prospěch USA. Tisíce občanů ČR si přeje být očkováno Sputnikem V. a tímto jednáním nezodpovědných   darebáků  je vystavují smrti a vážnému onemocnění. K jiným vakcínám z USA a EU nemáme důvěru a nechceme se nechat zabít nekvalitními patoky.

Je to podobné, jak s dostavbou JE Dukovany. Ruská společnost ROSATON  je nejlepší na světě, vyrábí reaktory, které jsou bezpečné, technologicky vyspělé a nejkvalitnější na světě. Naši pravicoví fašisté však Ruské reaktory zavrhli a chtějí,  aby dostavbu provedla americká společnost Westignhousen, která již neexistuje a  je dlouhodobě v úpadku. Ta nikdy žádné reaktory nevyrobila, nic nepostavila a nás v 90 letech okradla při zakázce  v Temelíně, /kterou nedokončila/  o  miliardy korun. Francouzi  a Korea svoji výrobu reaktorů nemají na kvalitní úrovni, jsou zastaralé a nebezpečné v důsledku mnohých poruch. O nás obyčejných lidech, kteří zde  denně žijeme vedle Dukovan nemají  pravicoví fašističtí politici zájem. Rozhoduje jejich nenávist k Rusku, politické ambice vyvolat válku NATO, USA proti Rusku a Číně. Uvrhnout  celý svět do smrtícího atomového konfliktu se zničením  života. Postavme se proti těmto válečným hrozbám a politikaření pravice.  Řekněme rozhodné  NE nebezpečným záměrům ohledně výstavby JE Dukovany, zabíjejícím vakcínám z EU a USA. Svůj nesouhlas vyjádřete ve volbách a nevolte pravicové nedemokratické strany- fašisty z ODS, Pirátů, TOP, Lidovců, STAN. Volte jedinou levicovou demokratickou stranu KSČM, která nerozkrádala a netunelovala ČR, bojuje za mír a vzájemnou světovou spolupráci bez sankcí. Obhajuje zájmy občanů, demokracii a svobodu  v sociálně spravedlivé  společnosti.  Hanba fašistické pravici, válečným štváčům  a vrahům míru.   V současné době se nebude konat XI. sjezd KSČM, uskuteční se až na podzim roku 2021. O dalším vývoji budeme  ČZ informovat.

autor: Miroslav Vlašín