Podvody s projektem Paměť národa

Kdo je ve skutečnosti extremista?!

(29.6.2020) Senátor Miloš Vystrčil si prosadil svou, což se v našem »právním a nezávislém« státě dalo čekat. Inu, rozkazy z Washingtonu v době, kdy USA ztrácejí své ekonomické postavení na úkor Číny, se musí plnit! Navíc zde máme odkaz velkého Havla, týkající se dodržování lidských práv, který je třeba neustále připomínat.

Poté, kdy Miloš Vystrčil zapomněl na »povyražení« do Peru společně se senátorskými kolegy v roce 2014, bude jeho dalším návštěvním místem za peníze daňových poplatníků Tchaj-wan.

Někteří poslanci z řad SPD, KSČM či Trikolory jsou v hlavních médiích díky svým vlasteneckým názorům, které nejsou v souladu s »mašinérií« NATO a EU, nazýváni extremisty. Těmi zůstanou do doby, než tato média budou skutečně nezávislá. Nejsou ale extremisty pro značnou část společnosti. Ta má jasno. Na otázku, kdo je u nás skutečný extremista, má názor zcela odlišný!

Naštěstí žádná anketa v tomto duchu u nás nebude. V opačném případě by totiž o prvenství svedl urputný »boj« právě senátor Vystrčil s dalšími kolegy této nepotřebné komory parlamentu. V čele s rusofobem Pavlem Fischerem a připravovaným opětovným kandidátem na post prezidenta akademikem Jiřím Drahošem! Následováni o »prsa« pražským triem zvučných jmen Hřib, Kolář, Novotný, dělajícím »dobré jméno« naší zemi především za Atlantikem.

Naštěstí pro naše skutečné politiky extremisty – Vystrčila a jeho družinu, kteří se v klidu můžou podílet na další »erozi« České republiky, společnost řeší závažnější téma.

Tím je prohlubující se sekera státního dluhu. Za stavu, kdy je republika po třiceti letech budování světlých zítřků a blahobytu pro všechny občany rozkradena. Pohoršuje se někdo nad skutečností, že občané letos pracují pro »potřeby státu« nejdéle za posledních 20 let, kdy tzv. den daňové svobody nastal až 24. června? Inu, vojenské výdaje pro naši expediční armádu v podřízenosti USA utěšeně rostou také. A financování činnosti tzv. politických neziskovek nějaký ten grošík rovněž spolkne.

Má cenu si ale lámat hlavu nad otázkou, kdo ve skutečnosti dluh země – půl bilionu zatím stále ještě korun – zaplatí? Bohužel to bude jako vždy řadový občan!

autor: Miroslav KAVIJ, předseda KV KSČM Plzeňského kraje