Nezničitelný odkaz

Pohled na Německo v roce 2000 a dnes.

KSČM v okrese Znojmo                             fotogalerie rok 2019                                     Přidejte se k nám

Setkání na školce                                       Svatá Prostoto                                              Tahle opozice ...

K diskuzi před XI.sjezdem                         Osm let od smrti Václava Havla                  Zoufalý čin Američanů

Náš kandidát na senátora za Znojemsko.                                                Usnesení 9.zasedání ÚV KSČM

Pro koho je DVB T2 ?

Pavel Kováčik:Znojemská okresní konference KSČM proběhla v konstruktivní pracovní atmosféře, vize další činnosti je prospěšná nejen pro stranu, ale především pro občany. Rád bych poděkoval za podporu mé kandidatury do senátu na Znojemsku..

předchozí 1-1011-12 další
autor: Monika HOŘENÍ

Atak na vše čínské pokračuje. Není snad dne, kdy bychom se nedozvěděli, že ta či ona činnost Číňanů zasahuje prý do našich věcí, všude kolem se to hemží čínskými špiony. Výroční zpráva BIS za rok 2018 si také přisadila. Mezi nejvýznamnější čínské zpravodajské služby zařadila i Oddělení pro mezinárodní styky ÚV Komunistické strany Číny (?). Varuje před pozváními na školení, semináře a poznávací zájezdy.

pael k
autor: Marie KUDRNOVSKÁ

Rozhovor Haló novin s Pavlem Kováčikem, předsedou poslaneckého klubu KSČM a stínovým ministrem zemědělství

Jedním ze základních dlouhodobých programových východisek KSČM je ochrana přírodních zdrojů. Myslíme tím skutečně účinnou ochranu, dlouhodobě působící ochranu tak, aby nemohlo docházet k jejich devastaci, zcizování, drancování, exploatování, a aby sloužily skutečně občanům ČR, nikoli převáženě zájmům cizího kapitálu. V tomto rámci jsme podali k projednání ve Sněmovně návrh na ústavní ochranu vody a také návrh novely zákona o ochraně zemědělského půdního fondu. Obě dvě předlohy jsou ve hře.

autor: Výkonný výbor ÚV KSČM

Komunistická strana Čech a Moravy nesouhlasí s rozhodnutím zastupitelstva městské části Praha 6 ze dne 12. září letošního roku o přemístění sochy maršála Sovětského svazu Ivana Stěpanoviče Koněva.

Starosta Prahy 6 Ondřej Kolář za TOP 09 a část zastupitelů zaktivizovala kolem umístění sochy maršála Koněva na náměstí Interbrigády silnou protiruskou a protikomunistickou kampaň. Tento jejich krok zapadá i do jiných stupňujících se akcí namířených proti objektivnímu pohledu na naši historii a zejména druhou světovou válku, osvobození Československa a hlavního města Prahy.

předchozí 1-1011-12 další