Usnesení IX. sjezdu KSČM

Stručný volební manifest

Volební program KSČM 2017 - 2021

volby podle obcí do kraje v okrese Znojmo

Globální podvod ?

Znojmo KSČMPřečetli jsme

„Kdo se nezajímá o politiku, o toho se začne zajímat politika“.

Reakce P. Šimůnka na řízení o likvidaci Zastupitelského centra Doněcké lidové republiky V ČR

(28.6.2017)

Vážení občané České republiky, dne 28.6. 2017 v 9.00 h proběhlo u Krajského soudu v Ostravě v místnosti 333 řízení o likvidaci Zastupitelského centra Doněcké lidové republiky V ČR.

Po intervencích ministerstva zahraničních věcí a zejména pana Zaorálka a europoslance Štětiny, kteří veřejně podporují, financují a propagují fašismu a terorismus, čímž se dopouštějí trestných činů.
Válečný konflikt na východě Ukrajiny od roku 2014 štědře financuje česká vláda a to nejen finančně z našich daní, ale rovněž dodávkami těžké techniky a zbraní!
Stali jsme se nedobrovolně rukojmí naši proamerické zločinecké vlády,
která z našich daní financuje a podporuje fašismus na východě Ukrajiny a terorismus v Evropě. Stamiliony z našich daní posílá od roku 2014 fašistickému režimu prezidenta Ukrajiny Porošenkovi, další stamiliony do Turecka teroristickému zločinci a prezidentu Erdoganovi. Další stamiliony rozvojovým zemím, které ekonomicky zlikvidovala vláda USA!
K čemu je nám vláda, která odmítá pomáhat potřebným v naši zemi a místo toho financuje vyvražďování nevinných civilistů, dětí nevyjímaje v Doněcku a Luhansku? K čemu je nám vláda, která přihlíží, jak v naši zemi umírají děti, které nemají prostředky na léčbu závažných onemocnění a nutí tak, aby se národ na potřebné skládal, ale na terorismus v Evropě posílá miliardy, aby se zavděčila zločinecké administrativě v USA a EU!

Je to velký paradox, když na jedné straně česká vláda financuje fašismus, terorismus a vyvražďování a na straně druhé chce zlikvidovat Zastupitelské centrum, řádně zapsaný spolek, proti kterému soud nic nenamítal po celý rok působnosti a to vše jen proto, že je jeho podstatou pomáhat paradoxně v zemích, kde česká zločinecká vláda financuje vrahy a teroristy !

Nela Lisková

představitelka Rady Národní Domobrany

honorární konzulka Doněcké lidové republiky

PETR ŠIMŮNEK"

Bohužel dnes má pravdu americká demokracie držená zbraněmi. Konec všem nadějím na nezávislý a svobodný život vyhasl v době, kdy Česká republika vstoupila do NATO. Jsme aktivními účastníky, řádně si plníme své povinnosti, dokonce jsme tak oddaní, že panu ministrovi Stropnickému a ministrovi zahraničí Zaorálkovi vůbec nevadí, že naši vojáci v Pobaltí slouží pod velením německého Bundeswehru! Možná to připomíná dobu před 100 lety, kdy Češi sloužili Rakousko-Uhersku a císaři pánu. Páni ministři to skutečně tlačíte tento národ do války? Za čí zájmy? Paktujete se se sudetskými Němci, vozíte si sem fašisty z Ukrajiny na návštěvu, dodnes jste se neomluvili za agresi proti Jugoslávii. Nedivím se, že tedy necháte bez povšimnutí likvidovat kanceláře mírovým aktivistům v Brně. Moc bych si přál, pokud by došlo k agresi proti Rusku, aby se Čeští vojáci zachovali jako jejich předchůdci a stejně jako u Zborova se postavili po boku vojáků Ruské federace proti zlu, které terorizuje doslova celý svět.

autor: Petr Šimůnek, 1. místopředseda ÚV KSČM
zdroj: Mediální úsek ÚV KSČM