fax: +420 515 244 716

Mirek

Znojmo KSČMMajákkvěten 2012

květen 2012

KLUB ČESKÉHO POHRANIČÍ informuje:

(1.6.2012)

Setkání hraničářů jižní Moravy se koná v sobotu 16. června 2012 od 13.00 hodin

v BŘECLAVI v prostorách Domu školství, ul. 17. listopadu 1a. V programu je mj. informace o činnosti

pes
sekce ochránců čs. státních hranic, vystoupení hostů, předání ocenění, kulturní program. Jihomoravská krajská rada KSČM při této příležitosti ocení vlasteneckou činnost Klubů českého pohraničí v kraji udělením stuhy na prapory KČP (Jihomoravské krajské rady KČP, okresních rad ve Znojmě a v Břeclavi a městské rady KČP v Brně). Hosty setkání budou poslanec P ČR doc. PhDr. Miroslav Grebeníček, CSc., předseda Národní rady KČP Ing. Karel Janda, člen VV ÚV KSČM a předseda OV KSČM v Břeclavi RSDr. Josef Jančara, předseda Jm KR KSČM a předseda OV KSČM ve Znojmě Miroslav Vlašín, předseda o.s. Vojáci proti válce plk.v.v. Jiří Bureš, delegace bývalých pohraničníků z bratislavské a českobudějovické brigády. Mezi účastníky budou členové a příznivci KČP a sekcí ochránců čs. státních hranic nejen z jihomoravského kraje, ale také z Vysočiny, Zlínského, Hradeckého, Středočeského kraje i z dalších míst ČR. Po úvodní části bude k dobré náladě, k tanci a zpěvu hrát hudební skupina do 18.00 hodin.

Ze Znojma zajišťujeme dopravu autobusem, odjezd od objektu Policie ČR na Pražské ul. bude v 10.00 hodin, autobus pojede po trase Znojmo – Jaroslavice – Hrušovany n.J. – Břeclav.