fax: +420 515 244 716

Mirek

Znojmo KSČMMajákduben 2015

duben 2015

Lepší „Noční vlci“ na motorkách, než americké provokační tanky.

(28.4.2015)

Členové ruského motorkářského klubu Noční vlci vyjeli z Moskvy po bojové trase osvobození do Berlína. Během své cesty mají projet symbolickou cestu přes Bělorusko, Polsko, SR, ČR, Rakousko a v Berlíně si připomenout 70. výročí vítězství slavné Rudé armády nad nacistickým a fašistickým Německem. Přes území ČR  projedou 2x. Naše vládní místa to podle svého vyjádření považují za nežádoucí. Americké  tanky, které provokačně projely naším výsostným územím  jim  nevadily. Lepší mírová  motorka s přáteli, než – li  nežádoucí americký  tank s ozbrojenci.

Členové této Ruské mírové a symbolické mise vítězství  jsou u nás  vítáni  jako hosté a je nutné na ně pohlížet jako na přátele.