Nezničitelný odkaz

Pohled na Německo v roce 2000 a dnes.

Znojmo KSČMMajákduben 2015

duben 2015

Výběr mimořádné sjezdové známky na podporu IX. sjezdu KSČM.

(29.4.2015)

Soudružky a soudruzi.

Na základě rozhodnutí ÚV KSČM se bude na IX. sjezd KSČM, který se uskuteční v květnu 2016, vybírat od členů strany 30,- Kč sjezdová známka.

OV KSČM ve Znojmě se proto obrací se žádostí na jednotlivé členy a ZO KSČM, aby této záležitosti věnovali pozornost a sjezdovou známku vybrali do konce listopadu 2015. Následně vybranou částku odevzdali na OV k evidenci. Každý člen, který sjezdovou známku uhradí bude ji mít zapsanou v příspěvkové kartě. Celková částka vybraná za sjezdové známky bude podle počtu členů ke dni 31. 12. 2014 odeslána dle požadavků na ÚV KSČM do 15. 12. 2015. Okresní organizace měla do konce roku 2014 celkem 705 členů. Z toho vyplývá, že na ÚV KSČM odevzdáme za uvedenou mimořádnou sjezdovou známku 21.150,- Kč.

Vážení členové KSČM, předem Vám děkujeme za pochopení a odpovědné splnění svých stranických povinností. OV KSČM ve Znojmě věří, že v daných termínech částku vybereme a řádně odevzdáme.