fax: +420 515 244 716

květen 2016

SVÁTEK PRÁCE – volební boj začíná

(27.5.2016)

Dne 1.5. 2016 jsem se zúčasnil oslav Svátku práce ve Znojmě Oblekovicích.

Mohu říci jediné – velmi příjemně strávené nedělní dopoledne.

Mile mě překvapila velká účast nejen starších občanů, ale i mladých lidí.

Jako první host vystoupil se svým projevem předseda ÚV KSČM  soudruh Vojtěch Filip. Mě, jako mladšího člena strany, zaujal na jeho projevu celkový přehled o politické situaci ve světě a velmi distinguovaný slovní projev.

Další projev přednesl poslanec PS PČR soudruh Miroslav Grebeníček. Jeho projev byl silný zážitek. Rétorika, údernost a přesvědčení, s nímž vystoupil, zaujalo celý sál a byl odměněn opakovaným potleskem.

Oba soudruzi se ve svých projevech zaměřili na nejdůležitější úkol tohoto roku – krajské volby. Apelovali na naši stranickou povinnost a solidaritu našich sympatizantů.

A já s nimi souhlasím. Pokud chceme něco změnit ve svém nejbližším okolí, jsou krajské volby právě dobrým startem k vytyčenému cíli. Je naší povinností se voleb zúčastnit a dát jasně najevo, kterým směrem se má naše krásná jižní Morava vydat. Jenom plná volební účast všech našich členů nám může zajistit solidní volební výsledek a právo podílet se na vedení kraje.

Tvořit si budoucnost  svou a svých dětí.

Máme právo volit – využijme ho.

autor: Petr Jaglarz ZO KSČM Hrušovany n/J