fax: +420 515 244 716

červen 2016

Jednala okresní rada zastupitelů KSČM

(26.6.2016)

Na základě plánu práce se tradičně uskutečnilo setkání zastupitelů, starostů, místostarostů a funkcionářů KSČM při Okresní radě zastupitelů na okr. Znojmo. Akce byla svolána na čtvrtek 16. 6. 2016 v Kulturním domě Znojmo-Oblekovice. Předseda ORZ starosta obce Hor. Dunajovice s. Ladislav Březina přítomným 23 zastupitelům přednesl zprávu o činnosti a výsledcích práce od minulého prosincového zasedání v roce 2015. Následně byla diskutována informace z jednání krajských zastupitelů a průběžné plnění volebního programu strany. Informaci podal předseda klubu zastupitelů KSČM s. Stanislav Navrkal.
Přítomní byli i někteří kandidáti do krajských voleb 2016 z okresu Znojmo, kteří v diskusi vystoupili k volbám, volebnímu programu a volební kampani. Hlavní nástin volebního programu našeho okresu uvedl krajský zastupitel ing. Petr Krátký. Zdůraznil hlavní priority volebního programu, které na podzim předložíme voličům. Všichni přítomní navržené body programu podpořili a vyjádřili názor, že je nutné ve volbách na okrese docílit co nejlepších výsledků. Předseda OV KSČM ve Znojmě s. Miroslav Vlašín všem zastupitelům poděkoval za odvedenou práci a vyjádřil též přesvědčení, že do krajských voleb komunisté udělají maximum k dosažení dobrých výsledků. Všichni přítomní obdrželi pracovní materiál, který byl obsahově zaměřen k setkání ORZ s možností projednat ho na ČS ZO KSČM. Závěrem byl schválen termín dalšího jednání ORZ a to dne 3. 12. 2016 v Hostěradicích.

autor: V.M.