Podvody s projektem Paměť národa

Jak vlasovci pomáhali pražským povstalcům

Znojmo KSČMDnes

Doma i ve světě

Z Prahy létá do 100 destinací

(5.7.2021)

Spolu se začátkem letních prázdnin se rozšiřuje i nabídka míst, do kterých mohou cestující z Prahy letět díky přímým letům. Aktuálně si mohou čeští i zahraniční turisté vybrat z více než 100 destinací včetně charterových letů, které nabízí přes 35 aerolinek. Během července budou zahájeny také přímé lety na nových linkách, které dopravci otevírají do řady míst po Evropě. Nově bude Ryanair létat do Varšavy na letiště Modlin, easyJet otevře spojení do Barcelony, Wizz Air pak nZ Letiště Václava Havla Praha lze vycestovat za zážitky do oblíbených dovolenkových destinací, tedy do Chorvatska, Řecka, na Maltu, na Kypr, do Bulharska, Španělska či Itálie, ale také do Egypta, na Kanárské ostrovy či do Portugalska. Místo typické dovolené mohou turisté odletět také prozkoumat Madeiru, Island, Izrael nebo Jordánsko. Na dálkových linkách pokračují lety do Dubaje nebo do katarského Dauhá, které mohou využít cestující i pro přestupy do dalších destinací. Využít mohou i linky do řady významných evropských měst. Do vzdálených exotických destinací, jako je Dominikánská republika nebo Maledivy, mohou zamířit cestující z Prahy přímo díky zájezdům cestovní kanceláře Čedok.
Při odbavení by měli cestující předložit:
- vyplněný vstupní formulář země, pokud ho cílová destinace vyžaduje,
- vytištěné potvrzení o negativním výsledku testu, provedeném očkování či o prodělání nemoci, pokud je potřeba,
- platný cestovní doklad.

zdroj: Letiště Praha