Podvody s projektem Paměť národa

Jak vlasovci pomáhali pražským povstalcům

Znojmo KSČMDnes

Doma i ve světě

Snižme důchody komunistickým pohlavárům

(7.7.2021)

vyzval jistě s požehnáním strany lidovecký Jurečka.
Zdroj pozměňovací návrh Mariana Jurečky (nejdůležitější osoba na jevišti)
Komentář: „Tak už máte, co jste chtěli…“. Teď jen, komu to poslat.
A ještě mě napadlo. Jestli pak se ozvou další „vlastenci“, co vlastenčili, přikrádali, souzněli, drželi hubu a krok, neviděli, protože se náhodou koukali jinam, budovali a přemítali, že z cizího krev neteče, filozofovali nad dětskými nemocemi kapitalismu, šeptem odsuzovali divoké devadesátky – když se nikdo nedíval, salónně vedli v příšeří nepříliš souhlasné a obdivné se současnými leadry řeči, někdy strčili hlavu do písku určitě, ale omylem jim tam upadla, to se někdy stane, že, a vůbec tiše současnost kultivovali, drobná práce taky práce. O koho jde? O mnohé. Krysa Bašta, krysa Petr Žantovský, krysa Hájek, mluvčí Klause, krysa Semín z Protiproudu se svými protiproudními kolegy včetně, atd., atd., prostě alternativní revolucionáři. Držitelé různých diplomů z novodobých oceňování za novodobé zásluhy a opatrné, novodobé, pozdvihování kulturního úpadku.
Jestlipak budou mlčeti, polínko přikládati, komunisty brániti, tiše si říkati – to je dobře, že to někdo za nás udělá, my nic, my muzikanti, cenzuru mlčením vykonávati a KSČM to bude chápati. Kdo ví, jak to bude. Možná nijak.
Sledovat představení nebudu píše autor zas, jsem unaven marnostmi a blbostí lidskou stále se opakující. A pak, že neexistuje nekonečno.

autor: Josef Kovařík
zdroj: fb