fax: +420 515 244 716

Mirek

Znojmo KSČMMajákprosinec 2016

prosinec 2016

Okresní rada klubu českéhu pohraničí připravuje

(17.12.2016)

Připravujeme v roce 2017 – v roce 25. výročí založení Klubu českého pohraničí:

= Celostátní tématický seminář 8. dubna 2017 v Brně.

Téma: Vztah Sudetských Němců a katolických církví; církevní restituce. Úvodní referát: historik a poslanec PČR doc. PhDr. Miroslav GREBENÍČEK, CSc.

= Účast na celostátním slavnostním shromáždění k 25. výročí založení KČP – 8. června 2017 ve Žďáru nad Sázavou.

= Setkání hraničářů jižní Moravy ke Dni Pohraniční stráže a k 66. výročí přijetí zákona o ochraně hranic – 10. června 2017 v Břeclavi.

= Setkání při harmonice v restauraci NA ŠKOLCE ve Znojmě, Pražská – sídliště, každé třetí úterý v měsíci od 15.00 – 18.00 hodin. Termíny v 1. pololetí:

17. ledna, 21. února, 21. března, 18. dubna, 16. května a 20. června 2017.

Vždy informace o činnosti od minulého setkání a pozvánky na akce. Pozvěte své přátele a známé. Zve okresní rada a sekce ochránců čs. státních hranic při KČP Znojmo.

* PF 2017 – děkujeme za spolupráci při vlastenecké činnosti, zejména okresnímu výboru KSČM, Levicovému klubu žen, Společnosti Ludvíka svobody, Společnosti česko – kubánského přátelství. V novém roce přejeme hlavně zdraví a pohodu.

*   *   *   *    *   *   *   *

Stanislav Bršlica, předseda okresní rady KČP Znojmo.