Nezničitelný odkaz

Pohled na Německo v roce 2000 a dnes.

Znojmo KSČMAktuálně - střípky

Aktuálně - střípky

„Demokraté na“ Letné podpořili antidemokratické hnutí

(23.6.2019)

Pokud se někomu nelíbí řádně zvolená vláda, sebere pár studentů, naivní hlupáky, politickou opozici a všec...hny, kteří by chtěli být u politického koryta, nafintí se hesly a snaží se naivní lidi nalákat na demonstrace. Aby se jako ukázalo, že candrbál blbosti je vůlí lidu.
Jaroslav Bašta, bývalý velvyslanec ČR v Rusku a na Ukrajině, upozornil, že aniž to čeští politologové zaregistrovali, do veřejného života vstoupil unikátní fenomén. Opakované protivládní demonstrace, které se snaží tímto plíživým způsobem vyvolat další východoevropskou barevnou revoluci.
Bašta dále upozorňuje, „…že se o to pokoušejí již dlouho, minimálně od 17. listopadu 2014, kdy do ulic poprvé vyrazily rozlícené davy vyzbrojené červenými kartami, rajčaty a vajíčky, aby tak daly průchod svému rozhořčení. Nelíbil se jim tehdy poprvé zvolený prezident Miloš Zeman a jeho výroky.“ Že to bylo pod taktovkou Americké ambasády dodávat nemusím.
Jeden ústecký novinář mi včera řekl, že hovořil se státními zástupci a soudci na Ústecku, a ti proti ministryni spravedlnosti Marii Benešové nic neměli. Jde prostě o politickou věc „těch mafiánů nahoře“.
Kouzelné bylo, když se demonstranti s vytřeštěnýma očima producírovali s transparenty typu „Rudá Marie“, přitom Benešová v KSČ nikdy nebyla a dvakrát to dokonce odmítla. Prostě, kdo se opozičním mafiánům nelíbí, je prostě rudá mrcha a v zadku má určitě optický kabel vedoucí přímo do Kremlu. Strach z M. Benešové, podle mého názoru, mají ti řvouni, kteří se jí snaží zbavit. Asi vědí, proč z ní ten strach mají. Věřím, že to řvaní ustojí a odvede svou práci padni, komu padni, bez ohledu na řvaní „demokratů“.

autor: Jaroslav Doubrava, senátor