Nezničitelný odkaz

Pohled na Německo v roce 2000 a dnes.

Znojmo KSČMAktuálně - střípky

Aktuálně - střípky

Není problém jako problém

(30.9.2019)

poslední době se objevují jako houby po dešti různé pseudo kauzy. Jednou z nich je i žaloba na prezidenta naší republiky. Kolik lidí tím trávilo čas! Někteří dobrovolně, jiní nuceně. Poslanecká sněmovna Parlamentu ČR tuto žalobu zamítla. Místo času věnovanému tomuto "veledílu" mohla projednávat věci prospěšné občanům. Občas mi připadá, že takovéto rádoby problémy mají odvést pozornost od těch reálných.
KSČM se důrazně zasazuje o řešení problémů, jež nás všechny trápí, ať už se jedná o zdravotnictví, školství, problémy zemědělství, lesů, které ničí kůrovec, řešení sucha, přemnožení hrabošů a v neposlední řadě i ochranu půdy a nerostného bohatství. Kdyby se pravice stejně intenzivně jako žalobou na prezidenta Zemana zabývala podivnými privatizacemi a prodeji, pravděpodobně by nechyběly peníze například na tolik diskutované zdravotnictví

autor: Pavel Kováčik