Nezničitelný odkaz

Pohled na Německo v roce 2000 a dnes.

Znojmo KSČMMajákleden 2018

leden 2018

Městská Konference KSČM ve Znojmě

(28.1.2018)

Na základě usnesení stranických orgánů se uskutečnily ve dnech 2.1. a 4.1.2018 dvě městské konference KSČM. Městská konference strany ve Znojmě se uskutečnila tradičně v budově OV. Delegáti zastupující ZO KSČM ve Znojmě projednali výsledky práce za uplynulé období a výsledky voleb do PS PČR 2017. Následně potvrdili volbou stávající funkcionáře MR. Bylo přijato opatření k zajištění komunálních voleb v roce 2018 ve Znojmě. Stanovilo termín projednání složení KL, výběr kandidátů a zpracování Volebního programu KSČM pro město. Předseda MR KSČM ve Znojmě s. L. Hekrle jménem městské rady poděkoval všem funkcionářům a členům strany ve Znojmě za práci, kterou vykonali v uplynulém období.

Městská konference strany v M. Krumlově proběhla dne 4. 1. 2018 za přítomnosti zástupců ZO ve městě.Přítomní delegáti projednali též výsledky práce, výsledky parlamentních voleb 2017 a doporučili připravit KL pro komunální volby 2018 v M. Krumlově. Současně doporučili věnovat pozornost výběru kandidátů a přípravě volebního programu. Volbou potvrdili stávající složení MR v čele s předsedou s. Miroslavem Vlašínem

foto ze znojemské konference

autor: vm