Nezničitelný odkaz

Pohled na Německo v roce 2000 a dnes.

Znojmo KSČMMajákúnor 2019

únor 2019

Připravované akce

(28.2.2019)

****V měsíci březnu 2019 proběhnou oslavy MDŽ na našem okrese: Znojmo, Agrodům, dne 8. 3. 2019 od 15.00 hod. Program a pohoštění zajištěno. Dne 9. 3. 2019 od 14.00 hod. se uskuteční oslava MDŽ v Hrušovanech n.J., Sportovní hala. Program a pohoštění je zajištěno. Dne 9. 3. 2019 od 18.00 hod. pořádá ZO KSČM Hostěradice, KD, taneční zábavu k MDŽ. Hudba, tombola a další program je zajištěn. Na všechny akce zvou pořadatelé.

Dne 28. 3. 2019 od 14.00 hod. se uskuteční společné setkání ke Dni učitelů na OV KSČM Znojmo.  Přítomní budou učitelé, členové SLS, KČP, LKŽ a SČKP. Připraven program s pohoštěním. Zvou pořadatelé. Akce se koná  před zasedáním OV KSČM Znojmo.

**** Dne 6. 4. 2019 od 9.30 hod se uskuteční celostátní odborná konference v Brně, ul. Křenové 67 na téma „NATO a jeho současná role ve světě,,. Referáty přednesen Miroslav Grebeníček a Kateřina Konečná. Pohoštění je připraveno. Všechny zvou pořadatelé JM KR KČP a vlastenecké levicové spolky a  KSČM.