Nezničitelný odkaz

Pohled na Německo v roce 2000 a dnes.

Znojmo KSČMMajákúnor 2019

únor 2019

Vyhodnocení tradičního plesu KSČM ve Znojmě.

(28.2.2019)

V sobotu dne 23. 2. 2019 se uskutečnil tradiční ples KSČM ve  Znojmě-Oblekovicích.   Samotný ples byl pořadateli OV, MR KSČM a LKŽ připraven důstojně. Bohatá tombola v počtu   280 cen od sponzorů byla ozdobou plesu. K poslechu a tanci tradičně hrála hudební skupina duo Giuseppe.  Ples  byl zahájen vystoupením našich oblíbených žen ze skupiny Znojemské Grácie. Jejich vystoupení bylo odměněno  nadšeným potleskem. Dopravu účastníků plesu zajistila dopravní společnost pana Psoty ze Znojma.  Na plese bylo přítomno kolem 130 účastníků.  Mezi hosty byl i starosta města Znojma pan Jan Grois, který  byl přivítán  a současně úvodem pozdravil  přítomné účastníky plesu. Je nutné poděkovat sponzorům za věcné dary do tomboly a též pořadatelům za obětavou přípravu plesu. Ples byl přítomnými hodnocen velmi pozitivně a všichni jsme  si slíbili, že na příští ples v roce 2020 opět příjdeme.                                                                                                                                         Vlašín Miroslav

Plesové foto