Nezničitelný odkaz

Pohled na Německo v roce 2000 a dnes.

Znojmo KSČMMajákčerven 2019

červen 2019

Hospodaření ve straně

(4.7.2019)

Dne 22. 6. 2019 se uskutečnila  v Praze porada funkcionářů OV a KV KSČM  ohledně ekonomické situace ve straně, případně přípravy nových návrhů na financování OJ. Jedná se o materiál zpracovaný místopředsedou ÚV KSČM s. Václavem Ortem. Z předloženého dokumentu je nutné připravit podklady ke schválení, jak nadále financovat  do  budoucna stranu. Je  potřeba  provést i organizační změny v  OJ tak, aby financování nebylo  v deficitu. Podle  finanční  analýzy do budoucích let  -  2021 je potřeba tvořit vyrovnané rozpočty OJ a celé strany. Vše záleží na výsledcích voleb, státních dotacích, příjmům z ČP a rozumném hospodaření.  Zodpovědní  funkcionáři  musí  dodržovat  všechna   pravidla  hospodaření. V následujících měsících budou OV sestavovat a schvalovat  své rozpočty na rok 2020.

autor: vm