Podvody s projektem Paměť národa

Jak vlasovci pomáhali pražským povstalcům

Znojmo KSČMNáš kandidát na senátora za Znojemsko

Náš kandidát na senátora za Znojemsko

Kolik si připlatíme a proč?

(13.11.2019)

Doba předvánoční nutí hospodyňky k nákupům. Oproti rokům minulým bohužel musíme sáhnout do peněženky hlouběji, a to je nepříjemné poznání. Nepřízeň počasí a zdražení energií postihly pěstitele, chovatele i zemědělce. Zdražilo vepřové maso i produkty z něj, jsou dražší jablka i zelenina, připlatíme si za vánoční cukroví, ale hrozí i zdražení cukru. Zvýšená cena mnoha výrobků je tou horší stránkou současnosti, která nikoho nepotěší. Jaké je řešení? Podpora domácí produkce ze strany státu. Může však pomoci i každý z nás tím, že bude naše domácí potraviny, zeleninu i ovoce důsledně na pultech obchodů vyžadovat. Koneckonců se v poslední době rádi vracíme k receptům našich babiček a k tomu potřebujeme i domácí potraviny. Rozhodně dejme přednost osvědčeným potravinám před často ne zrovna ověřenými dovozy, jež mnohdy neodpovídají našim normám. Buďme patrioty, kteří si uvědomují, že je dobré být zákazníkem domácích dodavatelů. Pomůžeme nejen jim, ale i sobě.

autor: Pavel Kováčik