Podvody s projektem Paměť národa

Jak vlasovci pomáhali pražským povstalcům

Znojmo KSČMNáš kandidát na senátora za Znojemsko

Náš kandidát na senátora za Znojemsko

Rok 2020 plný změn

(17.12.2019)

Co nás potká příští rok, je v některých případech jasné. Senioři se mohou těšit na vyšší důchody, rodiče jistě potěší navýšení rodičovského příspěvku, vláda posvětila navýšení minimální mzdy i růst tabulkových platů. KSČM prosazuje ochranu půdy a nerostného bohatství a také návrat vlastnictví vody do rukou státu, měst a obcí. Nezapomínáme ani na zdravotnictví a školství, kde došlo k prosazení našich požadavků. Některé úkoly nás čekají a je třeba pořádně zabrat, aby i v dalších oblastech došlo k pozitivnímu posunu. Pozornost si zaslouží například doprava a celkový stav našich silnic. Taktéž v potravinové soběstačnosti nás čeká kus práce. Pominout nelze oblast životního prostředí, které je třeba důsledně chránit pro další generace. Jsou však i věci, které nás netěší, jde o zvyšování cen energií, potravin a bytů, kterých je navíc zoufalý nedostatek. Život není jen procházka růžovým sadem, přesto mám za to, že v letošním roce se nám podařilo prosadit mnoho pozitivních změn. KSČM rozhodně nestagnovala. Je třeba žít dneškem a co nejvíce měnit věci k lepšímu.

autor: Pavel Kováčik