Nezničitelný odkaz

Pohled na Německo v roce 2000 a dnes.

Znojmo KSČMNáš kandidát na senátora za Znojemsko

Náš kandidát na senátora za Znojemsko

Kam zmizela lékařská etika?

(9.1.2020)

Martin Jan Stránský, neurolog a vysokoškolský pedagog, nám sděluje: „Komunisté musí vymřít. Vymřít musí i jejich voliči, KSČM musí zaniknout. Češi jsou prohnilý národ.“ Kdeže tyto názory všude sděluje, je otázkou. Jeho rozhovor na Reflex.cz je nutné dočíst. Názory, které deklaruje, jsou za hranicí elementární slušnosti a úcty k člověku. Z úst pedagoga a lékaře se linou slova nenávisti a přání smrti i urážky národa, poctivých a pracovitých lidí, kteří zde žijí se svými radostmi i starostmi. Tento „pedagog“ učí studenty? Jaké morální hodnoty jim předkládá? Chce snad vytvořit nějakou novou rasu k obrazu svých zvrácených myšlenek? To už tu jednou bylo. Svoboda slova rozhodně ano, to však neznamená neúctu k lidem, prezidentovi a netoleranci k názorům jiných. Stránský nemá úctu k životu, z úst lékaře přání smrti je velmi morbidním názorem, který je možné pouze důrazně odsoudit, není totiž hoden myslící bytosti, která si říká člověk.

autor: Pavel Kováčik